Keskiaikaisilla markkinoilla 155 000 kävijää

Suomen suurimman keskiaika- ja muinaistapahtuman, Keskiaikaisten markkinoiden, 20-vuotista taivalta juhlistettiin Turussa neljän päivän ajan 30.6.‒3.7.2016. Hauska, jännittävä ja yllättävä keskiaika keräsi tapahtumaan 155 000 kävijää.

Tänä vuonna Keskiaikaisilla markkinoilla tutustuttiin tapahtuman värikkäisiin vaiheisiin Työnäytösalueelle rakennetussa julistenäyttelyssä ja Vanhan Raatihuoneen salissa pidetyssä 20 vuotta keskiaikaa! -paneelikeskustelussa. Ensimmäistä kertaa kahdella lavalla järjestetty TeiniFolk keräsi vuosien varrella tapahtumassa mukana olleita yhteiseen ilonpitoon.

Keskiaikainen Turku on rakennettu Vanhan Suurtorin ympäristöön markkinamyyjien, käsityöläisten, ritareiden, musikanttien, narrien, leikareiden sekä suuren markkinanäytelmän avulla aina vuodesta 1996 alkaen.

Turun Suurtorin keskiaika ry kiittää tapahtuman kävijöitä ja toivottaa tervetulleeksi Keskiaikaisille markkinoille jälleen ensi vuonna!

Lisätietoja:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi
www.keskiaikaisetmarkkinat.fi