Keskiaikaisten markkinoiden talkoohaku on avattu

Kiinnostaako sinua rento talkootyö ainutlaatuisessa suurtapahtumassa? Turun Suurtorin keskiaika ry etsii innokkaita vapaaehtoisia avustajia Keskiaikaisten markkinoiden valmisteluun, rakennusvaiheeseen ja erilaisiin tehtäviin itse tapahtuman aikana 29.6.−2.7.2017.

Olet sitten kätevä käsistäsi tai innokas asiakaspalvelija, sinulle on tarjolla monenlaista kiinnostavaa tekemistä. Toimintaa riittää lavastuksen ja rekvisiitan rakentamisessa, ruoan jakamisessa, asiakaspalvelussa, puhtaanapidossa sekä tapahtuman kannalta muissa oleellisissa tehtävissä. Kaikkiin tehtäviin saat perehdytyksen Keskiaikaisten markkinoiden henkilökunnalta, joten talkootyössä on myös mahdollisuus oppia uutta. Hakijoilta edellytämme ainoastaan reipasta mieltä ja innokasta asennetta!

Täytä talkoohakulomake täällä.

Liity sinäkin Keskiaikaisten markkinoiden tiimiin!

Lisätietoja:
Suvi Kotilainen
Tuottaja
puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi