Hae myyjäksi Keskiaikaisille markkinoille!

Keskiaikaiset markkinat järjestetään seuraavan kerran 29.6.–2.7.2017. Vanhalle Suurtorille, keskiajan Turun sydämeen, luodaan koko perheen markkinatapahtuma, jossa koti- ja ulkomaiset myyjät kauppaavat käsityötuotteita ja keskiaikaisia herkkuja.

Kiinnostaako myyntipaikka tulevan kesän markkinoilla? Järjestämme myyntituoteraadituksen, johon myös sinulla on mahdollisuus lähettää hakemuksesi ja tuotenäytteesi 21.3.2017 mennessä. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat valmistustavoiltaan ja materiaaleiltaan keskiajan henkeen sopivia. Arvostamme selkeää tuotekokonaisuutta ja aitoja luonnonmateriaalista tehtyjä käsitöitä. Keskiaikainen linja tulee huomioida tapahtumassa aina tuotteesta pakkaukseen, kojun koristeluun ja omaan pukeutumiseen asti.

Lisätietoja:

Meri Vuohu
Tuotantoassistentti / myyjävastaava
puh. 040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku