Harjoittelijaksi Keskiaikaisille markkinoille

Oletko kiinnostunut harjoittelupaikasta ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa suurtapahtumassa? Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 29.6.‒2.7.2017 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Keskiaikaisilla markkinoilla matkataan neljänä päivänä iloiseen ja valoisaan keskiaikaan markkinanäytelmien, sirkustaiteilijoiden, musikanttien, käsityöläisten ja torimyyjien avulla.

Etsimme innokkaita ja osaavia harjoittelijoita Keskiaikaisten markkinoiden tuotantotiimiin. Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa tutkintoon kuuluvan harjoittelun tai opinnäytetyöprojektin keväällä ja kesällä 2017.

Puvustus suunnittelee ja valmistaa esiintyjien ja työryhmän puvut keskiaikaisten esikuvien mukaan. Harjoitteluaika on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika on joustavasti sovittavissa.

Lavastus rakentaa Turun Vanhan Suurtorin ympäristöön keskiajan henkeen sopivan puiset lavasteet ja muut rakenteet. Harjoitteluaika on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika on joustavasti sovittavissa.

Tarpeisto vastaa esityksissä käytettävästä rekvisiitasta (mm. astiat, esineistö, aseet) ja toteuttaa tarpeen tullen historiallisten mallien pohjalta uusia ratkaisuja. Harjoitteluaika on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika on joustavasti sovittavissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Paikat täytetään heti sopivien harjoittelijoiden löytyessä. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa opinnäytetyöprojektin Keskiaikaisilla markkinoilla.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan tekemään historiallista suurtapahtumaa!

Lisätiedot:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi15