Kansojen vaellus keskiajalta nykypäivään ‒ esimerkkejä muuttajista Viron ja Suomen väliltä

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry järjestää miniseminaarin Keskiaikaisilla markkinoilla torstaina 29.6.2017. Tilaisuus järjestetään Brinkkalan talon toisessa kerroksessa sijaitsevassa Maistraatin istuntosalissa klo 14.00‒16.00.

Suomen ja Viron yhteyksistä ja yhteisistä kulttuurivaikuttajista ovat puhumassa käsityökillan johtaja ja käsityömestari Kätrin Hanschmidt sekä kulttuurituottaja Jaana Hinno. Puhujat ovat Viro-keskuksen vieraina Viljannista, Bonifatiuksen killasta.

Moderaattorina ja keskustelua johdattamassa on käsityöläinen ja keskiaikaisen pukeutumisen asiantuntija Ülle Priks, joka työskentelee Viro-keskuksen FEM-projektin neuvojana.

Esitelmät ovat viroksi ja ne tulkataan suomeksi. tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Lisätiedot:

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry
toimisto@viro-keskus.fi
p. 02 250 3359
p. 040 147 5221
www.viro-keskus.fi