Lasten puhdepihalla vietetään hauskaa keskiaikaa

Keskiaikaisten markkinoiden Lasten puhdepihalla keskiaika on neljä päivää leikkiä, pelejä, tanssia ja tarinoita. Perheen pienimmät viihtyvät hauskassa keskiaikaisessa muskarissa ja hiukan isommille puolestaan on tarjolla WarusSeppäin killan jännittäviä miekkailunäytöksiä. Sirkuskunnan lystikkäiden narrien temppuiluesitykset viihdyttävät taatusti kaikenikäisiä!

 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 15.00 tempaudutaan tarinoiden satumaiseen maailmaan, kun hämmästyttävistä retkistään kertoo tarinankertoja Anna-Maria Toivonen, joka on kulkenut maahisten ja haltijoiden maita, seurannut rohkeiden ja nokkelien lasten selviytymistä jättiläisen kynsistä ja kuljettanut tarinoita taskuissaan eteenpäin kerrottavaksi.

 

Turun keskiaikaseura Unikankareen viehättävät tanssiesitykset johdattavat keskiajan vinhoihin pyörteisiin torstaina ja perjantaina klo 17.15 ja 19.15. Lisäksi Lasten Puhdepihalta löydät suloiset lampaat, keskiaikaisen karusellisen, leikki- ja pelivälineet sekä suositut Prinsessa- ja Ritarikoulut tuttuun tapaan jokaisena markkinapäivänä.

 

Tervetuloa leikkimään!

 

Lasten puhdepihan ohjelma-aikataulun näet täältä.