Turun Suurtorin keskiaika ry hakee teatteriohjaajaa Keskiaikaisille markkinoille

Turun Suurtorin keskiaika ry hakee teatteriohjaajaa tämän vuoden Keskiaikaisille markkinoille. Teatteriohjaaja vastaa tapahtumassa 28.6.‒1.7.2018 esitettävän ulkoilmanäytelmän ohjauksesta Turun Vanhalla Suurtorilla ja Brinkkalan sisäpihalla. Näytelmä toteutetaan noin 80 harrastajanäyttelijän kanssa. Keskiaikaiseen Turkuun sijoittuvan näytelmän käsikirjoittaa FT Tom Linkinen.

 

Työ edellyttää vahvaa kokemusta teatterinäytelmien ohjaamisesta ja harrastajanäyttelijöiden kanssa toimimisesta. Eduksi katsotaan keskiajan historian ja Turun harrastajateatterikentän tuntemus.

 

Työ on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2018 jatkuen 1.7.2018 saakka. Näytelmän harjoituskausi alkaa huhtikuussa ja harjoitukset pidetään pääsääntöisesti ilta-aikaan. Tehtävästä maksetaan kertaluontoinen palkkio 5000 euroa. Muita korvauksia ei makseta. Työsuhteen tarkemmat yksityiskohdat, kuten tehtävien työtuntien määrä, sovitaan valitun ohjaajan kanssa tapauskohtaisesti.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä mahdollinen linkki sähköiseen portfolioon otsikolla ”Ohjaajahakemus” 4.3.2018 mennessä osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi

 

Valitut hakijat haastatellaan tiistaina 13.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Turun Suurtorin keskiaika ry:n tuottaja-toiminnanjohtaja Suvi Kotilainen sähköpostitse: suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi

 

Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 28.6.‒1.7.2018 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Keskiaikaisilla markkinoilla vieraili viime vuonna 163 000 kävijää. Turun Suurtorin keskiaika ry on vuonna 2010 perustettu yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys.