Keskiaikaiset markkinat hakee harjoittelijoita

Oletko kiinnostunut harjoittelupaikasta ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa suurtapahtumassa? Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 28.6.‒1.7.2018 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Keskiaikaisilla markkinoilla matkataan neljänä päivänä iloiseen ja valoisaan keskiaikaan markkinanäytelmien, sirkustaiteilijoiden, musikanttien, käsityöläisten ja torimyyjien avulla.  Etsimme innokkaita harjoittelijoita Keskiaikaisten markkinoiden tuotantotiimiin.
 
Keskiaikaisilla markkinoilla on tarjolla monen eri alan harjoittelupaikkoja. Etsimme työharjoittelijoita tuotannollisiin tehtäviin, puvustukseen, tarpeistoon ja lavastukseen sekä tapahtumassa esitettävän teatterinäytelmän ohjaajan assistentiksi. Harjoittelu tarjoaa arvokasta työkokemusta, jonka avulla täydennät osaamistasi matkalla opinnoista alan ammattilaiseksi.
 

”Tuotantoharjoittelijana opin paljon uutta niin itsestäni kuin alastakin. Olen ollut iloinen huomatessani, että harjoittelun myötä työllistyminen omalle unelma-alalle on ollut aiempaa helpompaa.”
Aida, harjoittelija vuodelta 2017

”Parasta keskiaikaisessa toimistossa oli kannustava ja sopivan rento ilmapiiri. Pulmatilanteissa uskalsi aina kysyä neuvoa, mutta myös omille ideoille ja aloitteellisuudelle annettiin tilaa. Harjoittelijan näkökulmasta on myös mahtavaa ja palkitsevaa, että oman ja muiden työn jäljen pääsee näkemään konkreettisesti upeiden markkinoiden muodossa”
Milla-Maria, harjoittelija vuodelta 2015

Tuotantoharjoittelija avustaa tapahtuman monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä, kuten ohjelmiston ja viestinnän parissa. Harjoittelija saa lisäksi oman tuotannollisen osa-alueen toteutettavakseen. Harjoittelun ajankohta on huhtikuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika ja kesto ovat joustavasti sovittavissa.
 
Ohjaajien assistentti avustaa markkinanäytelmien ohjaajaa käytännön järjestelyissä. Harjoittelija pääsee mukaan rakentamaan yhtä kesän suurimmista teatteriproduktioista, joka toteutetaan yli 80 näyttelijän voimin. Harjoitteluaika on huhtikuu‒kesäkuu, tarkempi aika ja kesto ovat joustavasti sovittavissa.
 
Puvustus suunnittelee ja valmistaa esiintyjien ja työryhmän puvut keskiaikaisten esikuvien mukaan. Harjoittelun ajankohta on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika ja kesto ovat joustavasti sovittavissa.
 
Lavastus ja tarpeisto vastaa tapahtumassa käytettävästä rekvisiitasta ja toteuttaa tarpeen tullen historiallisten mallien pohjalta uusia ratkaisuja. Harjoittelun ajankohta on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika ja kesto ovat joustavasti sovittavissa.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Paikat täytetään heti sopivien harjoittelijoiden löytyessä. Harjoittelut ovat palkattomia.
 
Tartu haasteeseen ja tule mukaan tekemään ainutlaatuista suurtapahtumaa!

 

Lisätiedot:
 
Suvi Kotilainen
Tuottaja
puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi