Harjoittelijaksi Keskiaikaisille markkinoille

Oletko kiinnostunut harjoittelupaikasta ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa suurtapahtumassa? Etsimme harjoittelijoita Keskiaikaisten markkinoiden puvustukseen sekä lavastukseen ja tarpeistoon.

Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 28.6.‒1.7.2018 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Keskiaikaisilla markkinoilla matkataan neljänä päivänä iloiseen ja valoisaan keskiaikaan markkinanäytelmien, sirkustaiteilijoiden, musikanttien, käsityöläisten ja torimyyjien avulla.

Puvustus suunnittelee ja valmistaa esiintyjien ja työryhmän puvut keskiaikaisten esikuvien mukaan.  Lavastus ja tarpeisto vastaa esityksissä käytettävästä rekvisiitasta ja toteuttaa tarpeen tullen historiallisten mallien pohjalta uusia ratkaisuja. Harjoittelijat työskentelevät ammattimaisessa ohjauksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Paikat täytetään heti sopivien harjoittelijoiden löytyessä. Harjoittelun ajankohta on toukokuu‒heinäkuun puoliväli, tarkempi aika on joustavasti sovittavissa. Harjoittelu on palkaton.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan tekemään historiallista suurtapahtumaa!

 

Lisätiedot:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

puh. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi