Kokeile mobiiliopasta Keskiaikaisilla markkinoilla

Kokeile tulevaisuuden karttaa! Keskiaikaisten markkinoiden AR-oppaalla löydät tapahtumapisteet, ohjelman ja muun yleisinformaation lisätyn todellisuuden avulla. Opas toimii, kun avaat mobiililaitteella sivun http://keskiaikaisetmarkkinat.fi/opas/ 

 

Opas ei vaadi erillisen sovelluksen lataamista, vaan se toimii mobiililaitteen nettiselaimessa. Voit voittaa Food Walk -lahjakortin antamalla oppaassa palautetta sen toimivuudesta tai itse tapahtumasta!

 

Mobiilioppaan on toteuttanut Panic Marketing Oy. Opas on osa Opastamisen ekosysteemi -hanketta, jossa Helsinki, Tampere ja Turku kehittävät opastamistaan yhdessä yritysten ja sidosryhmien kanssa jaetun innovaatioalustan kautta. Hankkeen järjestäjät Turussa ovat Turku Science Park Oy, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu Oy.