Harjoittelupaikkoja Keskiaikaisilla markkinoilla

Keskiaikaiset markkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla 27.6.‒30.6.2019 järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Neljän päivän ajan tapahtuma-alueella nähdään mm. keskiaikaisia markkinanäytelmiä, sirkustaiteilijoita, musikantteja, käsityöläisiä ja tutuiksi tulleita torimyyjiä.

Turun Suurtorin keskiaika ry tarjoaa nyt muutamalle opiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden tutustua suurtapahtuman kulisseihin harjoittelussa Keskiaikaisilla markkinoilla. Harjoittelupaikkoja on tarjolla sekä tuotannon, markkinointiviestinnän, puvustuksen, tarpeiston että näytelmäohjauksen parissa.

Harjoittelujaksot ovat n. 3-4 kuukauden mittaisia, mutta tarkka aloitusajankohta ja kesto ovat tapauskohtaisesti sovittavissa, kuten myös viikkotyötuntien määrä. Lähtökohtaisesti harjoittelujaksot ajoittuvat huhti-heinäkuulle. Alta löytyvät tarkemmat tehtäväkuvaukset sekä hakuohjeet.


Tuotantoharjoittelija

pääsee työskentelemään tapahtumatuotannon vaihtelevissa tehtävissä, kuten tapahtumaohjelmiston tai markkinointiviestinnän parissa. Harjoittelija saa oman tuotannollisen osa-alueen toteutettavakseen. Oppimistavoitteista ja omista kiinnostuksen kohteista riippuen harjoittelun sisältöä voidaan muokata painottamaan esim. visuaalisen suunnittelun tai viestinnän tehtäviä. Harjoittelun ajankohta on huhtikuu-heinäkuun puoliväli.


Puvustus- ja tarpeistoharjoittelija

osallistuu Keskiaikaisten markkinoiden työryhmän ja esiintyjien pukujen ja rekvisiitan suunnitteluun ja valmistukseen. Mallintamalla keskiaikaisia esimerkkejä harjoittelijat pääsevät hyödyntämään oppimaansa käytäntöön ja näkemään, mitä puvustaminen suurtapahtumassa edellyttää. Harjoittelua ohjaa alansa ammattilainen, joten harjoittelijat saavat ohjausta ja tukea läpi harjoittelujakson. Harjoittelu ajoittuu touko-heinäkuulle.


Ohjaajien assistentti

avustaa markkinanäytelmien ohjaajia käytännön järjestelyissä, esim. aikataulutukseen tai treeneihin liittyvissä asioissa. Ohjaajien assistentti pääseekin osallistumaan yhteen kesän suurimmista harrastajateatteriproduktioista. Näytelmän käsikirjoittaa FT Tom Linkinen ja ohjauksesta vastaa Julia Gauffin. Ohjaajan apuna työskentelee Suvi Kanniainen. Assistentti voi aloittaa harjoittelun huhtikuussa näytelmäproduktion startattua.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV tulee lähettää osoitteeseen suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi. Paikat täytetään heti sopivien harjoittelijoiden löydyttyä. Harjoittelut ovat palkattomia.

Käy siis kiinni haasteeseen ja tule kanssamme toteuttamaan kesän hyväntuulisinta tapahtumaa!

 

Lisätiedot:
Suvi Kotilainen
tuottaja-toiminnanjohtaja
p. 040 132 9992
suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi