Hutiklubi

Taiteellista, hauskaa, ainutlaatuista!

 

Miltä näyttää pyövelin piruetti palkkapäivänä? Haluatko nähdä kolme trubaduuria tanssimassa torvimusiikkiin? Millainen olisi kaikkien aikojen esityksen loppu?

 

Hutiklubi yhdistää kekseliäästi nykytanssin, interaktiivisen teatteri-improvisaation ja musiikki-improvisaation. Esitys koostuu lyhyistä tanssikohtauksista, joiden aihepiirit, esitystyylit ja liikelaadut määrittää yleisö. Tämä hyväntuulinen esitys flirttailee vakavan taidetanssin kanssa ja lopputuloksena on yleisöt ihastuttanut kombinaatio taidetta ja viihdyttävyyttä. Hutiklubi on Off/Balancen esitetyin teos ja sitä on esitetty yli 60 kertaa monenikäisille katsojille koululaisista senioreihin niin teatteritiloissa, festivaaleilla, baareissa kuin ulkoilmatapahtumissakin.

 

Kuva: Matti Häyrynen

Koreografia ja konsepti: Jukka Tarvainen

Esiintyjät: Jaakko Nieminen ja Jukka Tarvainen

Muusikko: Lauri Kallio

Tuotanto: Tanssiryhmä Off/Balance

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Jyväskylän kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Keski-Suomen Tanssin Keskus

 

 

 

Off/Balance on Keski-Suomen suurin ammattimainen taidetanssiryhmä, joka on toteuttanut mieleenpainuvia sisältöjä nykytanssin ja eri taidemuotojen yhdyspinnoilla vuodesta 2010. Kahden tanssitaiteilijan – ja lapsuudenystävyksen – Terhi Kuokkasen ja Elina Häyrysen perustaman ryhmän ylistetty ja ennalta-arvaamaton ohjelmisto on yhdistänyt tanssiin niin nykytaidetta, teatteria, musiikkia kuin parkouriakin.

 

Linkit nettisivuille ja somekanaviin:

www.offbalance.fi

Facebook: https://www.facebook.com/OffSlashBalance
Instagram: @offslashbalance