|

Talkoohaku Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille on käynnissä

Turun Suurtorin keskiaika ry etsii reippaita talkootyöntekijöitä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden tapahtumaviikonlopuille 28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla talkoolaiset pääsevät työskentelemään mm. tapahtuma-alueen pystytystehtävissä, siistintätiimissä sekä infopisteellä ja asiakaspalvelutehtävissä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä – ainoastaan reipasta asennetta ja jouluista mieltä! Kaikki talkoolaiset perehdytetään tehtäviin.

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Sen sijaan talkootyöntekijöille tarjolla on mukava talkooyhteisö, tapahtumaperehdytys, vaihtelevia tehtäviä sekä aimo annos iloista joulumieltä! Talkootyö on käytännön puuhan lisäksi hieno mahdollisuus päästä seuraamaan jouluisen suurtapahtuman järjestämistä tapahtuman kulisseista käsin.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on koko perheen pääsymaksuton joulutapahtuma. Joulumarkkinat järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä adventtiviikonloppuna 28.‒29.11., 5.‒6.12., 12.‒13.12. ja 19.‒20.12.2020. klo 11-17.  Viime vuonna Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla vieraili n. 110 000 kävijää.

Tapahtumassa noudatetaan Aluehallintoviraston ja Turun kaupungin ohjeistuksia turvalliseen tapahtumajärjestämiseen koronapandemian aikana, ja vapaaehtoiset perehdytetään noudattamaan näitä ohjeistuksia. Muutokset tapahtuman aikatauluun ja ohjelmaan ovat mahdollisia.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

Talkoolaiseksi pääset hakemaan täältä.

Voit lukea lisätietoa tapahtumasta verkkosivujemme lisäksi myös Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoiden Facebook-sivulta sekä Instagramista.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot talkootyöhön liittyen:

Kaisa Suokas

projektityöntekijä

puh. 040 132 9994

kaisa@keskiaikaisetmarkkinat.fi

 

Lisätiedot ja yhteydenotot tapahtumasta yleisesti:

Suvi Kotilainen

tuottaja-toiminnanjohtaja

puh. 040 132 9992

suvi@keskiaikaisetmarkkinat.fi

www.suurtorinjoulumarkkinat.fi