Talkoohaku Turun Keskiaikaisille markkinoille on käynnissä

Turun Suurtorin keskiaika ry etsii innokkaita talkootyöntekijöitä Keskiaikaisille markkinoille 30.6.−3.7.2022.

 

Turun Suurtorin keskiaika ry hakee talkoolaisia kesän 2022 Keskiaikaisille markkinoille. Keskiaikaisilla markkinoilla talkoolaiset pääsevät työskentelemään erilaisissa tehtävissä kuten mm. asiakaspalvelutehtävissä infopisteellä, siistintätiimissä, osallistumaan tapahtuman pystytykseen ja purkuun sekä auttamaan muissa tehtävissä tapahtuman aikana. Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä, vaan reipas asenne ja innostus auttaa Keskiaikaisia markkinoita riittävät! Talkoolaisemme perehdytetään työtehtäviin.

 

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Sen sijaan talkoolainen saa työskennellä mukavassa talkooyhteisössä, pääsee tekemään vaihtelevia työtehtäviä ja saa upean kokemuksen ollessaan mahdollistamassa Keskiaikaisia markkinoita! Talkoolaisena työskentely on myös ainutkertainen mahdollisuus päästä seuraamaan Keskiaikaisten markkinoiden järjestämistä kulisseista käsin.

 

Keskiaikaiset markkinat on Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Tapahtuma järjestetään Vanhan Suurtorin alueella Turussa 30.6.−3.7.2022.

 

Talkoohakuun liittyvät kysymykset voidaan lähettää Keskiaikaisten markkinoiden projektityöntekijälle Anniinalle osoitteeseen: anniina@keskiaikaisetmarkkinat.fi.

 

Markkinoiden suunnittelussa otamme huomioon koronapandemian edellyttämän tehostetun hygienian. Seuraamme myös aktiivisesti tilanteen kehitystä sekä viranomaisten suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti. Vapaaehtoiset perehdytetään noudattamaan näitä ohjeistuksia.

 

Keskiaikaiset markkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

 

Talkoolaiseksi pääset hakemaan täältä: https://forms.gle/3XrXwaRF7TyDEb4V6

 

Tutustu markkinoiden verkkosivujen lisäksi meidän FACEBOOK ja INSTA.

 

Lisätietoja

Anniina Peippo

Projektityöntekijä

Puh. 040 132 9994

anniina@keskiaikaisetmarkkinat.fi